Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone
Dacă aveți aproximativ 48 de ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone ar putea fi un super fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 148g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 871 calorii. Pentru $5.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână file de baccala, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacalaureat, Polpette di Bacalaureat 4, și Salată De Bacalaureat.
Instrucțiuni
Scurgeți baccala și uscați-o, verificând oasele, dar lăsând intacte orice bucăți de piele.
Tăiați baccala în bucăți de 3 inci pe 1 inci și puneți-o deoparte. Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună făina, apa, praful de copt, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin până se omogenizează.
Într-o tigaie adâncă de 6 inci, încălziți 1 litru de ulei la 370 de grade F.
Înmuiați baccala în aluat și aruncați în ulei, 2 până la 3 bucăți odată, și prăjiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce bucățile se prăjesc, sfertul 3 din lămâi și scoateți semințele. Se toacă aproximativ și se pune în robotul de bucătărie cu restul de 1/2 cană dacă ulei de măsline, linguriță de sare, zahăr și piper și se amestecă până se omogenizează și se îngroașă.
Se toarnă pesto-ul de lămâie în vasul de servire. Când toată baccala este gătită, serviți imediat cu pene de lămâie și sos de scufundare pesto de lămâie.