Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone
Dacă aveți aproximativ 48 de ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone ar putea fi un super fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 148g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 871 calorii. Pentru $5.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână file de baccala, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacalaureat, Polpette di Bacalaureat 4, și Salată De Bacalaureat.
Instrucțiuni
1
Scurgeți baccala și uscați-o, verificând oasele, dar lăsând intacte orice bucăți de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
2
Tăiați baccala în bucăți de 3 inci pe 1 inci și puneți-o deoparte. Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună făina, apa, praful de copt, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 1/3 Cană Melasă
Cod De Sare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-o tigaie adâncă de 6 inci, încălziți 1 litru de ulei la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Înmuiați baccala în aluat și aruncați în ulei, 2 până la 3 bucăți odată, și prăjiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce bucățile se prăjesc, sfertul 3 din lămâi și scoateți semințele. Se toacă aproximativ și se pune în robotul de bucătărie cu restul de 1/2 cană dacă ulei de măsline, linguriță de sare, zahăr și piper și se amestecă până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se toarnă pesto-ul de lămâie în vasul de servire. Când toată baccala este gătită, serviți imediat cu pene de lămâie și sos de scufundare pesto de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Pană De Lămâie
Cod De Sare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat