Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone

Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone
Dacă aveți aproximativ 48 de ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pezette di Baccala cu Pesto de lămâie: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone ar putea fi un super fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 148g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 871 calorii. Pentru $5.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână file de baccala, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacalaureat, Polpette di Bacalaureat 4, și Salată De Bacalaureat.

Instrucțiuni

1
Scurgeți baccala și uscați-o, verificând oasele, dar lăsând intacte orice bucăți de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
2
Tăiați baccala în bucăți de 3 inci pe 1 inci și puneți-o deoparte. Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună făina, apa, praful de copt, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cod De SareCod De Sare
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Într-o tigaie adâncă de 6 inci, încălziți 1 litru de ulei la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Înmuiați baccala în aluat și aruncați în ulei, 2 până la 3 bucăți odată, și prăjiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce bucățile se prăjesc, sfertul 3 din lămâi și scoateți semințele. Se toacă aproximativ și se pune în robotul de bucătărie cu restul de 1/2 cană dacă ulei de măsline, linguriță de sare, zahăr și piper și se amestecă până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Se toarnă pesto-ul de lămâie în vasul de servire. Când toată baccala este gătită, serviți imediat cu pene de lămâie și sos de scufundare pesto de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cod De SareCod De Sare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista