Petrecere OREO pe un băț
Petrecerea OREO pe un băț ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 27 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 55. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de brutar, prăjituri oreo, stropi de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes cu ciocolată cu fund Oreo cu unt de arahide glazură Oreo, Ren și om de zăpadă Oreo cookie Balls + Oreo umplute cookie-uri, și Oreo-Doodles (Prăjituri Cu Ciocolată Cu Praf Oreo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți bățul pop din lemn în umplutura din centrul fiecărui cookie; așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată. Congelați 10 min.
Se amestecă ciocolata topită și uleiul până se amestecă. Înmuiați fursecurile, câte 1, în amestec de ciocolată, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecăruia. Reveniți la foaia de copt. Sus cu stropi.
La frigider 30 min. sau până când stratul de ciocolată este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.