Petarde și Mash

Petarde și Mash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bangers și Mash. Această rețetă servește 6. O porție conține 486 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză savuroasă, sare kosher, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde și Mash.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere, la foc mediu și se sare puternic apa. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Fierbeți varza într-un abur așezat peste oala de cartofi. Ar trebui să fie gata în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, rumeniți cârnații pe toate părțile într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți cârnații pe o farfurie după ce s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
5
Se adauga ceapa la sezonul tigaie cu sare și piper, dupa gust. Gatiti ceapa pana se caramelizeaza, adaugand apa, o lingurita la un moment dat, pentru a degrada tigaia. Amestecați muștarul Dijon și 3/4 cană de apă și întoarceți cârnații în tigaie pentru a termina de gătit. Se fierbe până când cârnații sunt fierți și apa s-a redus la o glazură peste ceapă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Muștar DijonMuștar Dijon
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți cartofii, rezervând o parte din apa de gătit. Orezul cartofii într-un castron și adăugați un pic de apă de gătit a cartofului pentru a se înmuia. Condimentează cu sare și piper, după gust. Îndoiți varza aburită și gustați pentru condimente, ajustând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
VarzăVarză
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați bangers și mash într-un vas de servire și săpați!!!!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista