Petarde
Pocnitori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 241 calorii. Dacă aveți ardei iute, pudră de ceapă, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jell-O pocnitori, Philly Petarde, și Philly Petarde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-un borcan de sticlă de primăvară. Aduceți apa, zahărul, oțetul de cidru, pudra de ceapă, semințele de muștar, sarea și fulgii de chili la fiert într-o cratiță nereactivă. Se fierbe timp de 4 minute.
Turnați încet lichidul de decapare fierbinte peste morcovi, umplând borcanul până sus.
Așezați ardeii iute în borcan. Lăsați morcovii să se răcească înainte de etanșare. La frigider timp de 2 zile până la 1 săptămână.