Pesto în stil Texas cu filet de porc și orez spaniol
Rețeta Pesto în stil Texas cu filet de porc și orez spaniol este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1052 calorii. Pentru $ 4.27 pe portie, veți obține un condiment care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Orez Spaniol În Stil Texas, Filet De Porc Sărat În Stil Spaniol, și Orez și fasole, în stil spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pesto combinând toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecând bine. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru a pregăti orezul spaniol, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Sotează ceapa, ardeii grași și usturoiul și gătește aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați bulionul de pui și orezul în oală și amestecați ușor. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o tigaie fierbinte, căutați toate filetele de porc pentru a sigila sucurile și terminați de gătit la cuptor timp de 30 până la 45 de minute. Când este gata, feliați împotriva bobului de carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
La farfurie, așezați o lingură de orez pe o farfurie, acoperiți cu felii de filet de porc și stropiți o parte din pesto deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată