Pesto Zesty-Baghete De Roșii
Pesto Zesty-baghete de roșii este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, drojdie mai bună, cu acțiune rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pesto Zesty-Baghete De Roșii, Baghete Pesto de pui și roșii la grătar, și Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, zahăr, sare și drojdie. Se amestecă în apă până se amestecă. Se amestecă pesto și roșii. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Pe suprafața ușor făinată, rotiți aluatul într-un dreptunghi de 16x12 inci.
Tăiați aluatul transversal în jumătate. Începând cu partea de 12 inci, înfășurați bine fiecare jumătate de aluat. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Conicul se termină ușor.
Așezați pâini la 3 inci distanță pe foaia de prăjituri. Faceți 3 sau 4 tăieturi diagonale, adâncime de 1/4 inch, peste vârfurile pâinilor cu un cuțit ascuțit. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 40 de minute sau până se dublează.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Ungeți oul peste vârfurile de pâini.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.