Pesto Verde Collard
Pesto verde Collard ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână verdeață d, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pesto Collard și Pecan, Collard verde și Anghinare Dip, și Topitura Verde Collard.
Instrucțiuni
Gatiti verdeata in apa clocotita pentru a acoperi 3 1/2 pana la 4 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți bine.
Procesați usturoiul și nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați verdeață, ulei, brânză, sare și 1/4 cană de apă; procesați 2 până la 3 secunde sau până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. (