Pesto Ușor

Pesto Ușor
Pesto ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 198 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 189 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Pesto Ușor De Busuioc, Lasagna pesto ușoară, și Somon Pesto Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți migdalele pe o foaie de fursecuri și coaceți timp de 10 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un robot de bucătărie, combinați migdale prăjite, usturoi, busuioc, ulei de măsline, nucșoară, sare și piper. Procesați până când se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista