Pesto Romaine cu semințe de susan, Asiago și roșii uscate la soare
Pesto Romaine cu semințe de susan, Asiago și roșii uscate la soare este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian condiment. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză asiago, salată română, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată până se rumenesc ușor; lasa sa se raceasca. Pulse într-un procesor de alimente până la măcinat fin.
Adăugați romaina și 1/4 linguriță de sare și puls până se toacă fin.
Adăugați asiago și puls pentru a combina.
Se toarnă încet uleiul de măsline, pulsând pentru a încorpora.
Transferați pesto-ul într-un bol și amestecați roșiile uscate la soare. Veți avea aproximativ 1 cană pesto; folosiți aproximativ 1/2 cană pentru paste de 1 kilogram.