Pesto Penne cu fasole verde și cartofi
Pesto Penne cu fasole verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 707 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, parmezan, paste penne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde, Penne cu Pesto de migdale și fasole verde, și Paste Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Între timp, curățați cartofii; tăiați în cuburi de 3/4 inch. Tăiați și aruncați capetele din fasole; îndepărtați corzile.
Tăiați fasolea în diagonală în lungimi de 2 până la 3 inci.
Când apa fierbe, adăugați cartofi și paste și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, timp de 8 minute.
Adăugați fasole și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, iar pastele și fasolea sunt abia fragede pentru a mușca, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Întoarceți amestecul de paste în tigaie și adăugați pesto și 3/4 cană lichid de gătit; se amestecă ușor. Dacă doriți, adăugați mai mult lichid de gătit rezervat pentru a umezi. Se amestecă ușor sare, piper și parmezan după gust.
Se toarnă într-un vas larg de servire sau se distribuie uniform între farfurii.