Pesto Penne cu fasole verde și cartofi

Pesto Penne cu fasole verde și cartofi
Pesto Penne cu fasole verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 707 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, parmezan, paste penne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde, Penne cu Pesto de migdale și fasole verde, și Paste Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, curățați cartofii; tăiați în cuburi de 3/4 inch. Tăiați și aruncați capetele din fasole; îndepărtați corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Tăiați fasolea în diagonală în lungimi de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Când apa fierbe, adăugați cartofi și paste și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați fasole și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, iar pastele și fasolea sunt abia fragede pentru a mușca, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
7
Întoarceți amestecul de paste în tigaie și adăugați pesto și 3/4 cană lichid de gătit; se amestecă ușor. Dacă doriți, adăugați mai mult lichid de gătit rezervat pentru a umezi. Se amestecă ușor sare, piper și parmezan după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă într-un vas larg de servire sau se distribuie uniform între farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista