Pesto parmezan pui și paste
Nevoie de o curs principal fără gluten? Pesto parmezan pui și paste ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Pesto Parmezan Paste Skillet, Parmezan ușor de pui cu paste Pesto (masă de 10 USD), și Salată de paste Pesto cu mazăre și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița antiaderentă de 2 litri, amestecați apă fierbinte, 1 1/2 căni de lapte, 2 linguri de unt și amestecul de sos și pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Se încălzește doar până la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana cand pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană pesto. Acoperiți pentru a vă încălzi. Sosul se va îngroșa așa cum este.
Între timp, tăiați fiecare piept de pui în 3 până la 5 felii, ținând cuțitul într-un unghi. Feliile trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Puneți puiul într-un castron mediu.
Adăugați 1 lingură de lapte pentru a umezi.
Adăugați firimituri condimentate (din cutia de ajutor pentru pui) pentru a acoperi puiul.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Adăugați cu grijă puiul în amestecul de unt fierbinte; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul, gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când se rumenesc și centrele nu mai sunt roz.
Așezați puiul pe farfurii individuale. Lingură și întindeți 1 1/2 lingurițe pesto peste pui pentru fiecare porție. Se acoperă cu felii de roșii; se servește cu paste.