Pesto Mozzarella Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto Mozzarella Loaf. Această rețetă servește 16 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, roșii uscate la soare, pesto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Carne Mozzarella, Mozzarella Meat Loaf Wellington, și Mozzarellan în Carrozza: acum cu Pesto.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați pâinea, tăiată cu părțile în sus, pe foaia de biscuiți fără grăsime. Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură aproximativ 1 minut sau până se prăjește ușor.
Răspândiți pesto pe pâine.
Se presară cu roșii și brânză. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se topește brânza.