Pesto Flori De Brânză

Pesto Flori De Brânză
Pesto Flori de brânză este un fără gluten, primar și vegetarian condiment. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de busuioc, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și Pesto Flori de Squash umplute, Trei flori de Squash umplute cu brânză, și Brânză De Capră-Flori De Squash Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un castron mediu cu folie de plastic, lăsând suficientă consolă pentru a acoperi partea superioară. Rezervând 3 felii de provolonă, aliniați fundul și părțile laterale ale bolului cu provolona rămasă, suprapunând feliile. Pentru stratul de cremă de brânză, procesați crema de brânză, fisticul și 1 din căței de usturoi într-un robot de bucătărie până se amestecă; răzuiți amestecul într-un bol și lăsați-l deoparte. Pentru stratul de pesto, procesați busuiocul, pătrunjelul, nucile de pin și cățelul de usturoi rămas în robotul de bucătărie până se amestecă. Se dizolvă sarea și piperul în uleiul de măsline și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
ProvoloneProvolone
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux fin. Răzuiește acest amestec într-un al doilea bol și dă deoparte. Pentru stratul de roșii, scurgeți roșiile, rezervând uleiul. Pureați roșiile cu o cantitate mică de ulei rezervat într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți o parte din amestecul de brânză cremă peste feliile de brânză căptușind vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Puneți amestecul de pesto, jumătate din amestecul de brânză cremă rămas, amestecul de roșii uscate la soare și apoi amestecul de brânză cremă rămas în castron. Acoperiți cu provolona rămasă. Aduceți marginile foliei de plastic împreună peste partea de sus și fixați-le cu o cravată de răsucire. Congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
ProvoloneProvolone
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scoateți folia de plastic și răsturnați matrița pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Serviți cu biscuiți de petrecere. Aceasta se va păstra la frigider până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Revista