Pesto Flori De Brânză
Pesto Flori de brânză este un fără gluten, primar și vegetarian condiment. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de busuioc, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și Pesto Flori de Squash umplute, Trei flori de Squash umplute cu brânză, și Brânză De Capră-Flori De Squash Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un castron mediu cu folie de plastic, lăsând suficientă consolă pentru a acoperi partea superioară. Rezervând 3 felii de provolonă, aliniați fundul și părțile laterale ale bolului cu provolona rămasă, suprapunând feliile. Pentru stratul de cremă de brânză, procesați crema de brânză, fisticul și 1 din căței de usturoi într-un robot de bucătărie până se amestecă; răzuiți amestecul într-un bol și lăsați-l deoparte. Pentru stratul de pesto, procesați busuiocul, pătrunjelul, nucile de pin și cățelul de usturoi rămas în robotul de bucătărie până se amestecă. Se dizolvă sarea și piperul în uleiul de măsline și se amestecă bine.
Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux fin. Răzuiește acest amestec într-un al doilea bol și dă deoparte. Pentru stratul de roșii, scurgeți roșiile, rezervând uleiul. Pureați roșiile cu o cantitate mică de ulei rezervat într-un robot de bucătărie.
Întindeți o parte din amestecul de brânză cremă peste feliile de brânză căptușind vasul.
Puneți amestecul de pesto, jumătate din amestecul de brânză cremă rămas, amestecul de roșii uscate la soare și apoi amestecul de brânză cremă rămas în castron. Acoperiți cu provolona rămasă. Aduceți marginile foliei de plastic împreună peste partea de sus și fixați-le cu o cravată de răsucire. Congelați până când este ferm.
Scoateți folia de plastic și răsturnați matrița pe un platou de servire.
Serviți cu biscuiți de petrecere. Aceasta se va păstra la frigider până la 3 luni.