Pesto Fasole Verde
Fasolea verde Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 164 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Pesto De Fistic, Fasole verde cu Pesto de nuc, și Fasole verde crocantă cu Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați busuiocul, 1/4 cană de nuci pecan, ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Îndepărtați 1/2 cană pesto și rezervați pentru alte utilizări. Aruncați fasolea verde fierbinte cu pesto rămas; presărați cu restul de 1/4 cană de nuci pecan.
Notă: lingurați pesto rămas într-un recipient etanș; refrigerați până la 2 săptămâni sau congelați până la 3 luni.