Pesto De Sparanghel
Pesto de sparanghel ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto De Sparanghel Crud, Pesto Sparanghel, și Paste Pesto Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Gătiți sparanghelul în apă clocotită pentru a acoperi 3 până la 4 minute sau până când este crocant; scurgere.
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Tăiați grosier sparanghelul.
Procesați sparanghelul, brânza și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie de la 30 de secunde la 1 minut sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile, după cum este necesar.