Pesto De Spanac Pe Crostini De Sardină
Pesto de spanac pe Sardine Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pentru copii, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 7 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Spaghete cu sos de sardină-fenicul și salată de spanac, și Pesto De Mazăre Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți spanacul umed într-o oală mare acoperită la foc mediupână când este fragedă și ofilită, aproximativ5 minute.
Scurgere. Stoarcețiexcesul de apă.
Transferați la un alimentprocesor.
Adăugați usturoi, fulgi de piper, nuci și parmezan într-un castron. Pulsați până la măcinat fin.Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei.Se amestecă coaja de lămâie. Condimentează cusare.
Se servește cu pâine prăjitădrizzled cu ulei și acoperit cusardine și coacăze. Strângeți cu lămâie înainte de servire.