Pesto De Salvie-Pui Fript Frecat
Sage Pesto-frecat friptură de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 859 calorii, 67g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, prăjiți pui, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Prăjit Frecat De Salvie, Curcan fript frecat de salvie cu sos de lămâie, și Friptură de porc cu Pesto de salvie și Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 7 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați pesto sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350( nu scoateți puiul din cuptor); coaceți încă 1 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 18
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.