Pesto De Mazăre Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Pesto crostini de mazăre. Această rețetă servește 6. O porție conține 374 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Crostini, Pesto De Mazăre Crostini, și Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru pesto de mazăre: pulsați împreună mazărea, usturoiul, parmezanul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până când este bine combinat, aproximativ 1 până la 2 minute. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Pentru crostini: preîncălziți o plită sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale pâinii feliate cu ulei de măsline și grătați până devin aurii, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați pâinea pe o suprafață curată și întindeți 1 până la 2 linguri de pesto pregătit pe fiecare felie.
Se acoperă cu jumătăți de roșii și se servește.
* Nota bucătarului: dacă nu aveți pâine de o zi la îndemână, puteți usca pâinea proaspătă punând feliile într-un cuptor preîncălzit la 300 de grade F până când este ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.