Pesto De Coriandru-Nuc

Pesto De Coriandru-Nuc
Pesto Cilantro-nuc ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto de coriandru-nuc, Pesto Cilantro Și Sos De Iaurt Cilantro, și TILAPIA cu pesto CILANTRO (TILAPIAn A la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați cilantro, nuci, oțet și sare în procesor; procesați 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați bulionul și uleiul într-un castron mic. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de bulion prin jgheabul alimentar; procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista