Pesto de anghinare pe roți de vagon

Pesto de anghinare pe roți de vagon
Pesto de anghinare pe roțile vagonului necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest condiment are 1011 calorii, 24g de proteine, și 61G de grăsime per portie. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână un pachet de inimi de anghinare, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Roți De Vagon Sud-Vest, Neglijent Joe Vagon Roți, și Roți de vagon cu Broccoli și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit a pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Între timp, într-un robot de bucătărie combinați anghinarea, pătrunjelul, nucile, coaja de lămâie și sucul, usturoiul, sarea și piperul. Rulați mașina pentru a toca fin toate ingredientele, oprind mașina de câteva ori pentru a răzui părțile laterale. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați amestecul de anghinare într-un bol mare de servire. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați pastele calde și aruncați pentru a combina. Dacă este necesar, adăugați apa de paste rezervată 1/4 cană la un moment dat pentru a umezi pastele și a crea o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Servi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista