Pesto-Coji De Paste Umplute
Cojile de paste umplute cu Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 2,34 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac, nucșoară, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pesto Umplute Scoici, Pesto Pui Umplute Scoici, și Pesto Cremos-Scoici Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți spanacul și apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați spanacul, sosul Pesto, brânza de vaci, 2 linguri de parmezan, piper și nucșoară; se amestecă bine.
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți. Umpleți amestecul de brânză uniform în cochilii gătite.
Lingură 1 cană sos de roșii Herbed într - un vas de copt 13-x 9-x 2-inch acoperit cu spray de gătit.
Puneți cochilii umplute peste sos.
Se toarnă sosul de roșii Herbat rămas peste scoici. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
Scoateți din cuptor și presărați cu restul de 1 lingură de parmezan.