Peste Noapte Scorțișoară-Stafide Swirl Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați peste noapte pâinea cu scorțișoară-stafide. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 506 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, praful de copt, apa caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Scorțișoară Stafide Swirl Pâine, Pâine Cu Stafide Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Stafide Swirl Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați amestecul de drojdie și laptele de unt; se amestecă bine până când aluatul se strânge. Aluatul va fi oarecum moale.
Așezați aluatul într-un bol ușor uns, acoperiți și refrigerați peste noapte.
A doua zi dimineață sau când sunteți gata să vă coaceți pâinea, scoateți aluatul și frământați în puțină făină.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Apăsați aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-un dreptunghi.
Ungeți suprafața cu unt topit și presărați zahărul, scorțișoara și stafidele.
Rotiți aluatul și așezați, coaseți în jos, pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 35 de minute sau până când fundul pâinii sună gol când este atins.