Pesmet Cu Ierburi
Pesmet Herbed ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Scrod Cu Pesmet Herbat, Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, și Pește la cuptor cu pesmet și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie 20 de secunde sau până la măcinarea grosieră.
Gătiti pesmetul și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă, amestecând des, 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor. Amestecați pătrunjelul, cimbrul și rozmarinul și gătiți 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Notă: pesmetul poate fi înghețat până la 1 lună. Sotati pesmetul congelat intr-o tigaie usor Unsa 3-4 minute sau pana cand sunt crocante.