Personal Portobello Pizza
Personal Portobello Pizzan este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 240 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 901 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de măsline, ciuperci portobello, cârnați pepperoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Personal Portobello Pizza, Pizza Personală, și Pizza Cu Mămăligă Personală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați ciuperca pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și întindeți sosul de spaghete în ceașca capacului. Se acoperă cu brânză, măsline, pepperoni și usturoi.
Coaceți încă 20 de minute sau până când brânza este topită și aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.