Persillade de șuncă cu salată de cartofi de muștar și piure de mazăre

Persillade de șuncă cu salată de cartofi de muștar și piure de mazăre
Persillade de șuncă cu salată de cartofi de muștar și piure de mazăre este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 650 calorii, 30g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, țelină, crenguțe lungi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu piure de cartofi cu usturoi cu Chutney de muștar cu ghimbir de zmeură, Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă, și Cotlet de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente frunze de pătrunjel pentru a măsura 1 lingură; rezervă. Se toacă frunzele și tulpinile rămase și se fierbe cu bulion și usturoi într-o cratiță mică, acoperită, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, presărați gelatina peste apă într-un castron mediu și lăsați să se înmoaie 1 minut. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine în castron cu gelatină și se amestecă pentru a se dizolva. Se condimentează cu sare și piper. Puneți vasul într-o baie de gheață și răciți la temperatura camerei, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GelatinăGelatină
BulionBulion
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Aruncați șunca cu pătrunjel rezervat și împărțiți-o între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
șuncășuncă
4
Se toarnă gelatina deasupra și se răcește până se fixează, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
1
Bateți împreună maioneză, muștar, oțet, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Se amestecă țelina, cornichonii și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
MuștarMuștar
OțetOțet
țelinățelină
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Mazăre pulsată cu maghiran, ulei, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare într-un robot de bucătărie până la o piure grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
PiperPiper
MazăreMazăre
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Puneți mazărea, apoi salata de cartofi, peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
MazăreMazăre
șuncășuncă
1
Borcanele asamblate pot fi răcite până la 6 ore.
2
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista