Persană Fesenjun

Persană Fesenjun
Persană Fesenjun este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 287 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pastă de rodie, nuci măcinate, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ceai De Dragoste Persană, Produse De Patiserie Persane, și Covor Persan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie si rumeniti rapid puiul pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați nucile măcinate în uleiul rămas în tigaie. La foc mediu, gătiți și amestecați 5 până la 10 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întoarceți ceapa și puiul în tigaie cu nucile și amestecați pasta de rodie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Pui întregPui întreg
NuciNuci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista