Perne Umplute Cu Nuc
Această rețetă face 28 de porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, ou, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Stollen Umplut Cu Nuci, Prăjituri De Cafea Umplute Cu Nuci, și Clătite umplute cu brânză sau nuci (Atayef) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, tăiați untul și crema de brânză în făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Amestecați amestecul până se formează aluatul neted, aproximativ 3 minute. Pat într-un dreptunghi; înveliți în folie de plastic. La frigider timp de 1 oră sau până când este ferm. Pentru umplere, combinați nucile, zahărul, laptele și vanilia.
Desfaceți aluatul și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Rola într-un 17-1/2-in. x 10-în. dreptunghi; tăiat în 2-1 / 2-in. pătrate.
Așezați o linguriță de umplere în centrul fiecărui pătrat. Umeziți marginile cu apă; pliați în jumătate și sigilați cu o furculiță.
Loc 1 în. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Praf cu zahăr de cofetărie.