Perie de tufiș
O porție conține 1244 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $ 4.93 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nectar de agave infuzat cu salvie, frunze de salvie, amare de vanilie din scoarță de cireș bittercube și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Perie De Salvie, Tacos cu chiftele de Jackfruit și perie cu cadou de bambus, și Pesto De Tufiș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți nectarul de agave infuzat cu salvie: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați frunzele de salvie pe o foaie de copt și încălziți la cuptor timp de 6-8 minute. Într-o tigaie nereactivă cu capac sau borcan de sticlă, amestecați frunzele în nectar de agave. Acoperiți și lăsați să stea 48 de ore. Se strecoară frunzele.
Umpleți un pahar de amestecare cu gheață.
Adăugați tequila, mezcal, nectar de agave infuzat cu salvie și amare. Se amestecă până se răcește.
Adăugați un cub de gheață înalt la un pahar cu pietre (sau stivați două pătrate pentru a ajunge aproape la vârful paharului). Se strecoară cocktailul în pahar. Exprimați uleiul din răsucirea portocalie peste băutură și aruncați.
Garnisiți cu frunze de salvie (în mod ideal, echilibrați-o deasupra gheții.)