Perfect Pereche Pere Puffs
Pufurile perfecte de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 722 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ghimbir, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O pereche perfectă - Ciuperci umplute și vin Masi Campofiorin, Pufuri de pere și brânză albastră, și O pară perfectă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Cojiți perele și tăiați-le pe jumătate.
Scoateți semințele lăsând tulpinile intacte. Folosind o lingurita razuiti interiorul pere. Păstrează asta pentru mai târziu.
Periați perele cu suc de lămâie și așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, tăiată cu fața în jos.
Scoateți patiseria din ambalaj și așezați-o pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Folosind un sucitor ușor aromat, rotiți patiseria într-un dreptunghi de 10 x 12 inci (25 X 30 cm).
Tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri egale, puțin mai mari decât perele. Acoperiți fiecare pere cu o bucată de patiserie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați excesul lăsând o bucată de fructe bine acoperită. Salvați extra pentru a forma frunze mici. Pierceți patiseria peste tot cu un cuțit ascuțit sau furculiță.
Bateți oul cu 1 lingură (15 mL) de apă.
Periați exteriorul patiseriei pe pere cu spălarea ouălor și folosiți spălarea ouălor pentru a adera mici frunze decorative în jurul tulpinii fiecărei pere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Preîncălziți broilerul la mare.
Se amestecă toate ingredientele de umplere împreună într-un castron mic împreună cu pere rezervate. Întoarceți perele tăiate în sus și împărțiți umplutura între fiecare. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute sau până când brânza începe să buleze.