Perfect Pereche Pere Puffs

Perfect Pereche Pere Puffs
Pufurile perfecte de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 722 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ghimbir, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O pereche perfectă - Ciuperci umplute și vin Masi Campofiorin, Pufuri de pere și brânză albastră, și O pară perfectă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cojiți perele și tăiați-le pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți semințele lăsând tulpinile intacte. Folosind o lingurita razuiti interiorul pere. Păstrează asta pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Periați perele cu suc de lămâie și așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, tăiată cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Scoateți patiseria din ambalaj și așezați-o pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Folosind un sucitor ușor aromat, rotiți patiseria într-un dreptunghi de 10 x 12 inci (25 X 30 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Tăiați patiseria în 6 dreptunghiuri egale, puțin mai mari decât perele. Acoperiți fiecare pere cu o bucată de patiserie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați excesul lăsând o bucată de fructe bine acoperită. Salvați extra pentru a forma frunze mici. Pierceți patiseria peste tot cu un cuțit ascuțit sau furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Bateți oul cu 1 lingură (15 mL) de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Periați exteriorul patiseriei pe pere cu spălarea ouălor și folosiți spălarea ouălor pentru a adera mici frunze decorative în jurul tulpinii fiecărei pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Se amestecă toate ingredientele de umplere împreună într-un castron mic împreună cu pere rezervate. Întoarceți perele tăiate în sus și împărțiți umplutura între fiecare. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute sau până când brânza începe să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista