Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel)
Rețeta pere și prune uscate în vin fiert (bine, un fel de) pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. O porție conține 387 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $2.98 pe portie. Un amestec de păstăi de vanilie, vin plin de corp, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, Suc de migdale prăjite căzute, cu pere și prune uscate, și Pere și mere fierte.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile.
Presărați zahărul peste baza unei tigaie mari, de preferință antiaderentă.
Adăugați untul și încălziți până când zahărul s-a dizolvat în untul topit. Adăugați rapid perele și caramelizați până când sunt moi, dar încă ferme și menținându-și forma. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute și ar trebui să le aruncați ocazional.
Adăugați prunele și prăjiți încă un minut. Acum turnați vinul, dar aveți grijă, deoarece va scuipa, așa că țineți tigaia departe de dvs., apoi puneți-o înapoi la foc mai mic. Împărțiți păstaia de vanilie în jumătate pe lungime folosind vârful unui cuțit ascuțit. Răsturnați semințele în tigaie, de asemenea, cu cuțitul, apoi aruncați în păstăi și lăsați totul să se infuzeze timp de aproximativ 5 minute.
Ridicați perele și prunele și puneți-le deoparte, apoi reduceți vinul până când este bun, lipicios și gros, timp de aproximativ 8-10 minute. Asta e într-adevăr. Doar introduceți fructele înapoi și serviți fierbinte sau rece cu coaja de lămâie deasupra.