Pere și ghimbir clare

Pere și ghimbir clare
Pear and Ginger Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 292 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, ghimbir măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere și ghimbir clare, Proaspete Pere Ghimbir Clare, și Pear Cranberry Ginger Crisp (GF) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați primele 6 ingrediente; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
4
Așezați amestecul de pere într-o caserolă de 2 litri ușor acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PerePere
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, 1/2 cană de zahăr brun, 1 1/2 lingurițe de ghimbir și sare; tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile măsoară 3/4 cană. Amestecați pesmetul și nucile în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Presărați amestecul de făină uniform peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
9
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când umplutura este cu bule și toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista