Pere și curmale cu iaurt vanilie-portocaliu
Pere și date cu iaurt de vanilie-portocaliu este un fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, miere, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie, Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, și Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți iaurtul într-un castron. Răzuiți semințele din boabele de vanilie în iaurt (păstăi de rezervă pentru alte utilizări). Se amestecă concentratul de suc de portocale și mierea până se omogenizează bine.
Curățați și miez de pere; tăiați longitudinal în felii groase de 1 inch. Aranjați perele și curmalele în boluri și acoperiți fiecare cu aproximativ 1/4 cană de iaurt vanilie-portocaliu.