Pere și Cheddar crocante

Pere și Cheddar crocante
Pear și Cheddar Crisp este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită suc de lămâie, amidon de porumb, zahăr brun și scorțișoară. Această rețetă este plăcută de 17 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pear Crisp, Pear Crisp, și Gingered Pear Crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați 1/2 cană de zahăr brun deschis, amidon de porumb, scorțișoară și cuișoare împreună într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de pere; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PerePere
5
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Presărați amestecul de pere cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PerePere
7
Combinați făina și 1/2 cană de zahăr brun deschis într-un robot de bucătărie; puls pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Tăiați untul în amestecul de făină până la consistența firimiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Presărați topping peste stratul de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crisp poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista