Pere umplute la cuptor
Pere umplute la cuptor necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 309 calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați pere, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de grozav. Desertul care nu este nicio problemă: perele la cuptor cu crumble de fulgi de ovăz , perele coapte cu ghimbir și chutney/compot de pere și curmale cu mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Decupați perele de coajă 1 inch în jos de sus pe fiecare.
Ungeți porțiunea decojită cu puțin suc de lămâie.
Puneți într-un 1-qt uns. vas de copt.
Într-un castron, combinați nucile, stafidele, siropul, zahărul brun, coaja de lămâie, scorțișoara și sucul de lămâie rămas. Se pune în pere. Se punctează cu unt.
Turnați sucul de mere în jurul perelor.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau până când perele sunt fragede, ungându-le de mai multe ori.