Perele umplute cu migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de struguri, migdale, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere Umplute Cu Unt De Migdale, Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale, și Pere pocate cu cremă de migdale.
Instrucțiuni
1
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați apa și sucul de struguri; se toarnă peste pere. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 35-45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
Jumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întoarceți perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Combinați migdalele, zahărul și extractul; se amestecă bine. Lingură în cavități de pere.