Pere Umplute Cu Migdale
Perele umplute cu migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de struguri, migdale, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere Umplute Cu Unt De Migdale, Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale, și Pere pocate cu cremă de migdale.
Instrucțiuni
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Combinați apa și sucul de struguri; se toarnă peste pere. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 35-45 de minute sau până se înmoaie.
Combinați migdalele, zahărul și extractul; se amestecă bine. Lingură în cavități de pere.
Coaceți, neacoperit, timp de 5 minute.