Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan

Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 704 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, brânză cabrales, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta cu pere Seckel cu crema Poire William, Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice, și Rețetă de pere Poșate cu rodie {împărtășește masa noastră de sărbători} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înghețată Cu Ardei Szechuan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2
Într-o cratiță medie, combinați laptele, smântâna și boabele de piper și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să se infuzeze timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Strecurați amestecul de lapte și readuceți-l în cratiță. Reîncălziți până când amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un castron mediu, bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul puternic până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi readuceți acest amestec în cratiță cu amestecul de lapte rămas și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii și ajunge la 175 cm.f (79 cm. C) pe un termometru citit instant; nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel gălbenușurile de ou se vor coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți oala de pe foc. Treceți baza de înghețată printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Puneți vasul într-o baie de gheață și amestecați frecvent până la rece. Acoperiți vasul și dați la frigider baza de înghețată timp de cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Procesați baza într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului (aveți grijă să nu răsturnați înghețata sau va deveni granulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
10
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
11
Pere pocate cu rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12
Într-o cratiță medie, aduceți sucul de rodie și piperul negru la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați perele și reduceți focul la mediu-mic. Braconați perele în sucul care fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se răcește complet la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Transferați perele, încă în lichid, într-un recipient etanș și dați-le la frigider până sunt gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
15
Sos De Rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Se toarnă lichidul de braconaj într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu-mare. Continuați să fierbeți lichidul până când se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Treceți siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Diamante De Migdale Coapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
18
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. f (191 buc. c). Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați untul și zahărul la viteză medie până când sunt cremoase și bine amestecate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Adăugați făina de migdale și amestecați până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la mediu-scăzut și adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Răsturnați amestecul de migdale în tigaia pregătită, netezindu-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
22
Coaceți timp de 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Așezați tigaia pe o grătar și răciți-o complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Folosind un tăietor de patiserie în formă de diamant de 2 inci lungime și 1 inci lățime, tăiați 8 diamante de cremă de migdale coapte. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
25
Asamblare
26
Tăiați fiecare pere Poșată cu rodie în jumătate transversal și îndepărtați miezurile din jumătățile inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
27
Așezați fiecare fund de pere în picioare pe o farfurie și deasupra cu o felie de brânză Cabrales. Înlocuiți blaturile de pere. Glazurați perele cu o parte din sosul de rodie, lăsând o parte din sos să picure pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
28
Loc a
29
Diamant de migdale coapte pe fiecare farfurie și deasupra cu o lingură de înghețată de ardei Szechuan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
30
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt, din deserturi Payard de Francois Payard cu Tish Boyle. Fotografie de Rogerio Voltan. Drepturi de autor 2013.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista