Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan

Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pere Seckel pocate cu rodie, brânză Cabrales și înghețată de ardei Szechuan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 704 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, brânză cabrales, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta cu pere Seckel cu crema Poire William, Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice, și Rețetă de pere Poșate cu rodie {împărtășește masa noastră de sărbători} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înghețată Cu Ardei Szechuan
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Într-o cratiță medie, combinați laptele, smântâna și boabele de piper și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul ajunge la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să se infuzeze timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Strecurați amestecul de lapte și readuceți-l în cratiță. Reîncălziți până când amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un castron mediu, bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul puternic până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi readuceți acest amestec în cratiță cu amestecul de lapte rămas și gătiți la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii și ajunge la 175 cm.f (79 cm. C) pe un termometru citit instant; nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel gălbenușurile de ou se vor coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Scoateți oala de pe foc. Treceți baza de înghețată printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Puneți vasul într-o baie de gheață și amestecați frecvent până la rece. Acoperiți vasul și dați la frigider baza de înghețată timp de cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Procesați baza într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului (aveți grijă să nu răsturnați înghețata sau va deveni granulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
10
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
11
Pere pocate cu rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12
Într-o cratiță medie, aduceți sucul de rodie și piperul negru la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați perele și reduceți focul la mediu-mic. Braconați perele în sucul care fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se răcește complet la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Transferați perele, încă în lichid, într-un recipient etanș și dați-le la frigider până sunt gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
15
Sos De Rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Se toarnă lichidul de braconaj într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu-mare. Continuați să fierbeți lichidul până când se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Treceți siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Diamante De Migdale Coapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
18
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. f (191 buc. c). Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
19
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați untul și zahărul la viteză medie până când sunt cremoase și bine amestecate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Adăugați făina de migdale și amestecați până se omogenizează. Reduceți viteza mixerului la mediu-scăzut și adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
21
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Răsturnați amestecul de migdale în tigaia pregătită, netezindu-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
22
Coaceți timp de 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
23
Așezați tigaia pe o grătar și răciți-o complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Folosind un tăietor de patiserie în formă de diamant de 2 inci lungime și 1 inci lățime, tăiați 8 diamante de cremă de migdale coapte. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
25
Asamblare
26
Tăiați fiecare pere Poșată cu rodie în jumătate transversal și îndepărtați miezurile din jumătățile inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
27
Așezați fiecare fund de pere în picioare pe o farfurie și deasupra cu o felie de brânză Cabrales. Înlocuiți blaturile de pere. Glazurați perele cu o parte din sosul de rodie, lăsând o parte din sos să picure pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
28
Loc a
29
Diamant de migdale coapte pe fiecare farfurie și deasupra cu o lingură de înghețată de ardei Szechuan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
30
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt, din deserturi Payard de Francois Payard cu Tish Boyle. Fotografie de Rogerio Voltan. Drepturi de autor 2013.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista