Pere Seckel Murate
Perele Seckel murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 352 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, pere seckel, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Seckel Pocate Cu Vanilie Cu Miere Și Condimente Calde, Pere murate, și Pere Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o cutie mică de baie cu apă clocotită și două borcane obișnuite de halbă.
Puneți capacele într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Tăiați în jumătăți și îndepărtați semințele (un mic baller de pepene galben face bine această sarcină).
Combinați oțetul de mere, zahărul granulat și sarea cu 1 cană de apă și dați la fiert.
Împărțiți jumătățile de băț de scorțișoară și cuișoarele între cele două borcane de halbă.
Împachetați bine jumătățile de pere în borcane, tăiate în jos.
Se toarnă saramură fierbinte peste jumătățile de pere, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Atingeți borcanele pentru a îndepărta bulele prinse și reglați nivelurile de saramură, dacă este necesar.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și benzile și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 15 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat. Când borcanele sunt reci, îndepărtați benzile și sigiliile de testare. Spălați borcanele pentru a îndepărta orice lipici.
Orice borcane nesigilate trebuie refrigerate. Borcanele sigilate pot fi depozitate în siguranță într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an.
Lăsați aceste pere murate să stea cel puțin 48 de ore înainte de a mânca, pentru a permite aromei de murături să se infuzeze complet.