Pere prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic
Perele prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză cu 3 grăsimi, miere, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Dovleac prăjit cu fistic și Gorgonzola, Pere prăjite cu Brie și fistic, și Gorgonzola Dolce cu pere prăjite și nuci condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile de pere, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
În timp ce perele se coace, aduceți oțetul balsamic la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gătiți 4 până la 5 minute sau până se reduce la 1 1/2 linguri.
Combinați crema de brânză, brânza Gorgonzola, 1 linguriță de miere și sare; se amestecă până se omogenizează.
Așezați jumătăți calde de pere, tăiați părțile în sus, pe farfurii individuale de desert. Lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de brânză în centrul fiecărei jumătăți de pere și stropiți fiecare pere cu 3/4 linguriță sirop balsamic și 1/2 linguriță miere.
Presărați 1 linguriță de fistic peste fiecare porție.