Pere prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic

Pere prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic
Perele prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză cu 3 grăsimi, miere, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Dovleac prăjit cu fistic și Gorgonzola, Pere prăjite cu Brie și fistic, și Gorgonzola Dolce cu pere prăjite și nuci condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaja și perele de miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
3
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Așezați jumătățile de pere, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
În timp ce perele se coace, aduceți oțetul balsamic la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gătiți 4 până la 5 minute sau până se reduce la 1 1/2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Combinați crema de brânză, brânza Gorgonzola, 1 linguriță de miere și sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
8
Așezați jumătăți calde de pere, tăiați părțile în sus, pe farfurii individuale de desert. Lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de brânză în centrul fiecărei jumătăți de pere și stropiți fiecare pere cu 3/4 linguriță sirop balsamic și 1/2 linguriță miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
9
Presărați 1 linguriță de fistic peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
10
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista