Pere prăjite cu aragaz cu Dulce de Leche

Pere prăjite cu aragaz cu Dulce de Leche
Perele prăjite cu aragaz cu Dulce de Leche este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți lapte, sare, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere caramelizate cu înghețată Dulce de Leche, Tort de vafe dulce de leche rusesc și oală Instant Dulce De Leche, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).

Instrucțiuni

1
Echipament Special: o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține 8 jumătăți de pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține jumătățile de pere, adăugați untul și melasa și începeți să-l "topiți" la foc mic. Între timp, puneți perele pe o suprafață plană, curățați-le și înjumătățiți-le pe lungime. Folosiți o lingură mică pentru a scoate partea centrală a fiecărei jumătăți care conține semințele și carnea dură și fibroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați perele cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Când untul și melasa sunt topite, adăugați perele și gătiți timp de 2 minute și apoi răsturnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați aproximativ 1 cană de cidru în tigaie și lăsați perele să fiarbă până când încep să devină fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați mai mult cidru după cum este necesar pentru a preveni arderea acestora. Timpii de gătit vor varia oarecum în funcție de mărimea perelor și de maturitatea acestora. Perele mai mici sau mai coapte se vor găti mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Adăugați zahărul și laptele într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Bateți pentru a dizolva zahărul și apoi fierbeți, amestecând des, până când amestecul s-a redus cu cel puțin jumătate, aproximativ 1 oră. Amestecul trebuie să fie gros și ușor de culoare caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți o parte din Dulce De Leche pe fiecare farfurie și acoperiți cu perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Se presară sare și se ornează cu ciocolată rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Într-o cratiță medie, cu fundul greu, adăugați laptele și zahărul. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Puneți tigaia la foc mediu și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor, amestecând din când în când. Laptele și zahărul vor deveni " subțiri "și apoi, în cele din urmă," se vor fierbe " din nou împreună și vor deveni de culoare maro deschis. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când sosul se rumeneste. Întregul proces durează aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Transferați într-un castron sau borcan pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista