Pere prăjite cu aragaz cu Dulce de Leche

Perele prăjite cu aragaz cu Dulce de Leche este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți lapte, sare, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere caramelizate cu înghețată Dulce de Leche, Tort de vafe dulce de leche rusesc și oală Instant Dulce De Leche, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).
Instrucțiuni
Echipament Special: o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține 8 jumătăți de pere
Într-o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține jumătățile de pere, adăugați untul și melasa și începeți să-l "topiți" la foc mic. Între timp, puneți perele pe o suprafață plană, curățați-le și înjumătățiți-le pe lungime. Folosiți o lingură mică pentru a scoate partea centrală a fiecărei jumătăți care conține semințele și carnea dură și fibroasă.
Presărați perele cu suc de lămâie.
Când untul și melasa sunt topite, adăugați perele și gătiți timp de 2 minute și apoi răsturnați.
Adăugați aproximativ 1 cană de cidru în tigaie și lăsați perele să fiarbă până când încep să devină fragede, 10 până la 15 minute.
Adăugați mai mult cidru după cum este necesar pentru a preveni arderea acestora. Timpii de gătit vor varia oarecum în funcție de mărimea perelor și de maturitatea acestora. Perele mai mici sau mai coapte se vor găti mai repede.
Adăugați zahărul și laptele într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Bateți pentru a dizolva zahărul și apoi fierbeți, amestecând des, până când amestecul s-a redus cu cel puțin jumătate, aproximativ 1 oră. Amestecul trebuie să fie gros și ușor de culoare caramel.
Puneți o parte din Dulce De Leche pe fiecare farfurie și acoperiți cu perele.
Se presară sare și se ornează cu ciocolată rasă.
Într-o cratiță medie, cu fundul greu, adăugați laptele și zahărul. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Puneți tigaia la foc mediu și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor, amestecând din când în când. Laptele și zahărul vor deveni " subțiri "și apoi, în cele din urmă," se vor fierbe " din nou împreună și vor deveni de culoare maro deschis. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când sosul se rumeneste. Întregul proces durează aproximativ 25 până la 35 de minute.
Transferați într-un castron sau borcan pentru a se răci.