Pere Portocalii Braconate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele portocalii Pocate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zmeură, pere, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Braconate Cu Portocale Franceze (Poire Avec Orange), Pere Braconate Cu Portocale, și Pere braconate cu cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert sucul de portocale, zahărul brun și bățul de scorțișoară. Reduceți căldura; gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Adăugați pere; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când sunt fragede, dar ferme.
Folosind o lingură cu fante, așezați fiecare jumătate de pere într-un vas de desert.
Stropiți cu lichid de braconaj.