Pere Pocate Condimentate

Pere Pocate Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele Poșate condimentate. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 194 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită pere anjou, băț de scorțișoară, zahăr și fasole de vanilie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Pere Pocate Condimentate, și Pere pocate în ceai condimentat.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați miezurile de la capetele înflorite ale perelor, lăsând capătul tulpinii intact. Dacă este necesar, tăiați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
BazaBaza
2
Așezați vinul, zahărul și sucul de portocale într-un aragaz lent electric oval de 5 litri; se amestecă până se dizolvă zahărul. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele și fasolea în amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Adăugați boabe de ienupăr și băț de scorțișoară. Setați pere în amestec de vin. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
PerePere
VinVin
4
Scoateți perele din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Tăiați perele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
6
Așezați jumătățile de pere în vasele de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
7
Se toarnă lichidul de gătit într-o sită peste o cratiță medie; aruncați solidele. Se aduce la fierbere; se fierbe 20 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
8
Stropiți sosul uniform peste pere. Se acoperă cu crme frache și se presară scorțișoară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PerePere
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista