Pere Pocate Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele Poșate condimentate. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 194 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită pere anjou, băț de scorțișoară, zahăr și fasole de vanilie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Pere Pocate Condimentate, și Pere pocate în ceai condimentat.
Instrucțiuni
Îndepărtați miezurile de la capetele înflorite ale perelor, lăsând capătul tulpinii intact. Dacă este necesar, tăiați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat.
Așezați vinul, zahărul și sucul de portocale într-un aragaz lent electric oval de 5 litri; se amestecă până se dizolvă zahărul. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele și fasolea în amestecul de vin.
Adăugați boabe de ienupăr și băț de scorțișoară. Setați pere în amestec de vin. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore sau până când perele sunt fragede.
Scoateți perele din lichidul de gătit.
Tăiați perele în jumătate.
Așezați jumătățile de pere în vasele de desert.
Se toarnă lichidul de gătit într-o sită peste o cratiță medie; aruncați solidele. Se aduce la fierbere; se fierbe 20 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Stropiți sosul uniform peste pere. Se acoperă cu crme frache și se presară scorțișoară, dacă se dorește.