Pere Franceză Portocaliu Fiert În Apă (Poire Avec Orange)
Perele portocalii Franceze (Poire avec Orange) necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 503 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.8 pe portie. Dacă aveți nuci, pere, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pere Franceză Portocaliu Fiert În Apă (Poire Avec Orange), Pere De Portocale, și Pere De Portocale Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați împreună sucul de portocale, zahărul brun și alb, extractul de vanilie și scorțișoara. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Puneți perele în sirop și acoperiți; fierbeți perele timp de 1 oră și 15 minute, lingând sosul peste pere la fiecare 10 minute și întorcând perele de două ori în timpul gătitului.
Transferați perele în feluri de mâncare individuale. Continuați să gătiți siropul, amestecând des, până se îngroașă, încă aproximativ 15 minute, apoi amestecați nucile.
Se toarnă sosul peste pere pentru a servi.