Pere fierte cu sos cremos de Pecan

Pere fierte cu sos cremos de Pecan
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele fierte cu sos cremos de Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere cremoase de nucă de cocos cu anason stelat, Pere fierte în sos de zmeură, și Pere fierte cu sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a bracona perele: într-o oală mare, combinați apa și zahărul la foc mediu-mare. Folosind un cojitor de legume, tăiați fâșii largi de coajă de lămâie din lămâie și adăugați în oală împreună cu sucul întregii lămâi. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Scufundați perele în lichidul fierbinte, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a acoperi doar perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați o bucată de hârtie pergament într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi oala. Ușor de hârtie în jos în oală până când se atinge suprafața lichidului. Fierbeți perele până când un cuțit introdus direct într-o pere întâlnește puțină rezistență, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți vasul de pe foc și răciți perele complet în lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Pentru a face sosul: într-o cratiță, la foc mare, combinați zahărul brun și apa și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul este redus, mai gros și capătă o culoare maro auriu închis, aproximativ 8 până la 10 minute. Amestecați cu grijă smântâna, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până la foarte gros, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pecanele prăjite și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Serviți 1 până la 2 jumătăți de pere de persoană, stropite cu sosul cremos de caramel pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista