Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele fierte cu sos cremos de Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere cremoase de nucă de cocos cu anason stelat, Pere fierte în sos de zmeură, și Pere fierte cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a bracona perele: într-o oală mare, combinați apa și zahărul la foc mediu-mare. Folosind un cojitor de legume, tăiați fâșii largi de coajă de lămâie din lămâie și adăugați în oală împreună cu sucul întregii lămâi. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Scufundați perele în lichidul fierbinte, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a acoperi doar perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați o bucată de hârtie pergament într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi oala. Ușor de hârtie în jos în oală până când se atinge suprafața lichidului. Fierbeți perele până când un cuțit introdus direct într-o pere întâlnește puțină rezistență, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți vasul de pe foc și răciți perele complet în lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Pentru a face sosul: într-o cratiță, la foc mare, combinați zahărul brun și apa și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul este redus, mai gros și capătă o culoare maro auriu închis, aproximativ 8 până la 10 minute. Amestecați cu grijă smântâna, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până la foarte gros, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pecanele prăjite și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Serviți 1 până la 2 jumătăți de pere de persoană, stropite cu sosul cremos de caramel pecan.