Pere fierte cu sirop de vin condimentat

Pere fierte cu sirop de vin condimentat
Pere fiert cu condimentat-sirop de vin este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de vin, pere de bosc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pere fierte în vin roșu condimentat, Pere Fierte Cu Smochine Condimentate, și Pere Fierte Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un vas sigur cu microunde de 3 litri; cuptor cu microunde la maxim 5 minute sau până când amestecul fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Coaja și perele de miez, lăsând tulpinile intacte. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Adăugați pere în lichidul de braconaj; acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Se lasă să se răcească în vas 5 minute.
5
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Lichid cu microunde la maxim 5 minute sau până la reducerea la 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Așezați fiecare pere într-un castron puțin adânc. Se toarna 1/4 cana de sos peste fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Notă: căutați pere care au tulpini lungi pentru o prezentare dramatică. Pentru a mieza o pere, țineți-o în mâna stângă. Folosind un baller de pepene galben, faceți trei sau patru tăieturi rapide în pere de jos. Perele rămase se vor păstra la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista