Pere fierte cu glazură de soia-ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Perele fierte cu glazură de soia-ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 318 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper cayenne, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de vită fiartă cu pere și ghimbir proaspăt, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți untul.
Adăugați sosul de soia, ghimbirul, zahărul și ardeiul cayenne. Se amestecă până când zahărul se topește și ingredientele sunt bine combinate și apoi se reduce focul la mediu-mic.
Adăugați perele, tăiate cu fața în jos și fierbeți, ungând frecvent, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Transferați perele într-un vas de servire sigur pentru cuptorul cu microunde.
Aduceți lichidul din tigaie înapoi la fierbere lentă și adăugați oțetul. Fierbeți sosul până când este gros și siropos, aproximativ 3 minute.
Se toarnă sosul peste pere și se servește imediat sau se lasă deoparte până când este gata de servit. Dacă este necesar, reîncălziți în cuptorul cu microunde chiar înainte de servire.