Pere De Ghimbir Caramelizate
Perele de ghimbir caramelizate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Dacă aveți pere anjou, zahăr brun ferm, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pere De Ghimbir Caramelizate, Pere Condimentate Caramelizate, și Pui cu pere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un cuptor olandez mare și se lasă să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 2 ore.
Aduceți amestecul de pere la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, 1 oră sau până se îngroașă și devine auriu. Se răcește complet (aproximativ 45 de minute).
Lingură în 8 (4-oz.) borcane sau recipiente etanșe. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Pere de ghimbir caramelizate și
Brie la cuptor: preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați coaja din partea de sus a 1 (8 oz.) Brie rotund, lăsând o margine de 1/2 inch deasupra.
Așezați Brie round pe o farfurie rezistentă la cuptor. Lingură 1/2 cană pere de ghimbir caramelizate peste Brie round.
Coaceți 15 minute sau până când brânza începe să se topească.
Serviți imediat cu ghimbirsnaps și biscuiți.