Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas

Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere cu ceai cu perle de Tapioca și Satsumas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 243 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pliculețul de ceai, perele comice, anasonul stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas, Budincă de perle de porumb dulce și tapioca, și Perle Tapioca Cu Nucă De Cocos Dulce Și Cantelope.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere viguroasă într-o oală mare și grea, apoi adăugați perle de tapioca și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor, acoperit, amestecând ocazional, până când perlele de tapioca sunt aproape transparente, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul, apoi se lasă să stea, acoperit, până când lichidul este gros și perlele sunt transparente, aproximativ 45 de minute.
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece, apoi se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați o rundă de hârtie pergament puțin mai mare decât interiorul unei oale grele de 4 până la 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Peel 2 (3-x 1-inch) benzi coaja de la 1 satsuma cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Îndepărtați orice miez alb cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Aduceți apă, zahăr, miere, scorțișoară, zesturi și anason stelat la fierbere în oală de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecând până când zahărul s - a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați punga de ceai și punga abruptă, dunking de câteva ori, 3 minute. Strângeți punga și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
7
Între timp, curățați perele, apoi sfertul pe lungime și miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Întoarceți lichidul la fierbere la foc mare, apoi adăugați pere în 1 strat și acoperiți suprafața direct cu o rundă de pergament, pliată lateral pe partea laterală a oalei pentru a sigila complet suprafața. Reveniți la fierbere, apoi gătiți perele la foc mic, rotind ocazional, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se ia de pe foc și se lasă perele să se absoarbă în lichid, încă acoperite, întorcându-se ocazional, până se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într-un vas superficial, apoi strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie în ceașcă de măsurare. Aruncați solidele, rezervând anason stelat și bețișoare de scorțișoară pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Se toarnă 1 cană de lichid de braconaj peste tapioca, apoi se toarnă lichidul rămas peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din satsumas cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați segmentele libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Serviți pere cu perle de tapioca și lichid de braconaj în jurul lor. Sus cu satsumas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1
* Perele pot fi braconate cu 2 zile înainte și răcite în lichid, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Perlele de Tapioca pot fi gătite și scurse cu 1 zi înainte, apoi păstrate în 1 cană de lichid de braconaj de pere într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Segmentele Satsuma pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista