Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere cu ceai cu perle de Tapioca și Satsumas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 243 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pliculețul de ceai, perele comice, anasonul stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas, Budincă de perle de porumb dulce și tapioca, și Perle Tapioca Cu Nucă De Cocos Dulce Și Cantelope.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere viguroasă într-o oală mare și grea, apoi adăugați perle de tapioca și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor, acoperit, amestecând ocazional, până când perlele de tapioca sunt aproape transparente, 1 1/2 până la 2 ore.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul, apoi se lasă să stea, acoperit, până când lichidul este gros și perlele sunt transparente, aproximativ 45 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece, apoi se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Tăiați o rundă de hârtie pergament puțin mai mare decât interiorul unei oale grele de 4 până la 5 litri.
Peel 2 (3-x 1-inch) benzi coaja de la 1 satsuma cu un cojitor de legume.
Îndepărtați orice miez alb cu un cuțit ascuțit.
Aduceți apă, zahăr, miere, scorțișoară, zesturi și anason stelat la fierbere în oală de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecând până când zahărul s - a dizolvat.
Adăugați punga de ceai și punga abruptă, dunking de câteva ori, 3 minute. Strângeți punga și aruncați-o.
Între timp, curățați perele, apoi sfertul pe lungime și miezul.
Întoarceți lichidul la fierbere la foc mare, apoi adăugați pere în 1 strat și acoperiți suprafața direct cu o rundă de pergament, pliată lateral pe partea laterală a oalei pentru a sigila complet suprafața. Reveniți la fierbere, apoi gătiți perele la foc mic, rotind ocazional, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă perele să se absoarbă în lichid, încă acoperite, întorcându-se ocazional, până se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într-un vas superficial, apoi strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie în ceașcă de măsurare. Aruncați solidele, rezervând anason stelat și bețișoare de scorțișoară pentru garnitură, dacă doriți.
Se toarnă 1 cană de lichid de braconaj peste tapioca, apoi se toarnă lichidul rămas peste pere.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din satsumas cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron.
Serviți pere cu perle de tapioca și lichid de braconaj în jurul lor. Sus cu satsumas.
* Perele pot fi braconate cu 2 zile înainte și răcite în lichid, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Perlele de Tapioca pot fi gătite și scurse cu 1 zi înainte, apoi păstrate în 1 cană de lichid de braconaj de pere într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Segmentele Satsuma pot fi tăiate cu 3 ore înainte și răcite, acoperite.