Pere cu Sos de Caramel Condimentat
Pere cu sos de caramel condimentat este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 6 porții. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 190 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de pere, cuișoare măcinate, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere poșate cu sos de caramel condimentat, Pere condimentate cu portocale și sos de caramel și prăjitură de ciocolată fără făină cu crustă de covrigi cu pere condimentate și sos de caramel sărat.
Instrucțiuni
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele.
Tăiați 1/4 inch de jos la nivel, dacă este necesar. Într-o cratiță mare, combinați următoarele cinci ingrediente. Stoarceți sucul de la lămâie; adăugați suc și lămâie în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura.
Adăugați pere; braconați, descoperit, timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Se ia de pe foc; pere la rece in lichid.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați dip de caramel și cuișoare măcinate. Cuptor cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 10 secunde; se amestecă. Gatiti 10 secunde mai mult sau pana se incalzeste. Pentru a servi, scurgeți perele și uscați; stropiți cu sos de caramel.