Pere cu Ricotta cu ierburi și miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere cu Ricottan cu ierburi și miere. Această rețetă face 6 porții cu 213 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ricotta cu lapte integral, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ricotta cu miere crudă și pere, Pâine prăjită cu Ricotta cu pere și miere, și Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light".
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ricotta, 2 linguri de miere, cimbru, 1 lingură de busuioc, 1 lingură de mentă și un vârf de sare.
Înjumătățiți perele pe lungime și scoateți miezul cu un tăietor sau o lingură de pepene galben. Lăsând capătul tulpinii intact, tăiați fiecare pere pe jumătate pe lungime în felii groase de 1/8 inch și apăsați ușor pe o suprafață de lucru pentru a crea o formă de evantai.
Împărțiți amestecul de brânză între plăci și partea de sus cu o jumătate de pere.
Stropiți restul de 3 linguri de miere peste pere și presărați uniform cu nuci de pin și lingura rămasă fiecare de busuioc și mentă.