Pere Conservate

Pere Conservate
Perele conservate sunt o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. Acest condiment are 503 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, scorțișoară, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 549 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate.

Instrucțiuni

1
Pregătiți perele: curățați, miez și sfărâmați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Adăugați-le într-un castron cu apă rece care a fost acidulată cu suc de lămâie sau acid citric (poate utiliza conținutul unei capsule de vitamina C), pentru a preveni decolorarea perelor de la oxidare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Fierbeți apa cu zahăr și condimente: într-o oală mare (5 sau 6 litri), adăugați zahărul, apa și condimentele. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Transferați sferturile de pere din soluția lor de lămâie în apa clocotită cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Lăsați să fiarbă din nou, gătiți timp de 5 minute.
3
Împachetați borcanele cu pere: împachetați borcanele de conserve cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
4
Se toarnă siropul rămas peste pere pentru a acoperi, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap din vârfurile borcanelor. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie. Puneți capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Baie de apă: dacă conservați pere pentru depozitare pe termen lung la raft (până la un an), puneți-le într-o baie de apă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista