Pere Conservate
Perele conservate sunt o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. Acest condiment are 503 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, scorțișoară, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 549 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate.
Instrucțiuni
Pregătiți perele: curățați, miez și sfărâmați perele.
Adăugați-le într-un castron cu apă rece care a fost acidulată cu suc de lămâie sau acid citric (poate utiliza conținutul unei capsule de vitamina C), pentru a preveni decolorarea perelor de la oxidare.
Fierbeți apa cu zahăr și condimente: într-o oală mare (5 sau 6 litri), adăugați zahărul, apa și condimentele. Aduceți la fierbere.
Transferați sferturile de pere din soluția lor de lămâie în apa clocotită cu zahăr.
Lăsați să fiarbă din nou, gătiți timp de 5 minute.
Împachetați borcanele cu pere: împachetați borcanele de conserve cu pere.
Se toarnă siropul rămas peste pere pentru a acoperi, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap din vârfurile borcanelor. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie. Puneți capacele.
Baie de apă: dacă conservați pere pentru depozitare pe termen lung la raft (până la un an), puneți-le într-o baie de apă timp de 20 de minute.